Giriş YapÜcretsiz Üyelik
Türkçe German English

Güvenlik Politikası

Özlemix Dijital Fotoğrafçılık tarafından, Özlemix web sitesinde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır.

Bu güvenlik önlemleri:

1- Web sitemiz üzerinden gerçekleştireceğiniz alışverişlerinizde internet üzerinden ödeme (Kredi kartı tek çekim veya kredi kartı ile taksitlendirme) işlemleri Garanti Bankası tarafından sağlanan özel ödeme sistemi üzerinden direk müşteri ile banka arasında yapılarak sağlanır. Yani, ödeme işlemini bankanın sistemini ve güvenliğini bizzat sağladığı özel yazılım üzerinden bizzat sağlarsınız. Bilgileriniz kesinlikle tarafımızdan görülemez, izlenemez. Dolasıyla herhangi bir şekilde kart bilgileriniz tarafımızda saklanması söz konusu değildir.

2- Web sitemiz dünya standardı olan Debian Server teknolojisi ile çalışmaktadır. Bilinen en son korumalar yüklenmiş ve bir aksiliğe imkan vermemek için devamlı takip edilmektedir.

ÖZLEMİX FOTOĞRAF STÜDYOLARI
 

Adres ve Telefon Bilgileri
Adres: Atatürk Bulv. Yıldız Dinçer İş Hanı no:101 - Denizli
Tel: 0 258 264 86 42
Fax: 0 258 264 86 42

E-Posta Adresi
E-Posta: merkez@ozlemix.com

 

ALBÜMSEPETİ FABRİKA
ÖZLEMİX ALBÜM

Adres ve Telefon Bilgileri
Adres: Akçeşme Mah. 2618 sok. no:22 GÜMÜŞLER - DENİZLİ
Tel: 0 258 372 00 21
Wap - www.albumsepeti.com
E-Posta Adresi
E-Posta: merkez@ozlemix.com

   
Tüketici HaklarıGizlilik TaahhüdüGüvenlik PolitikasıGüvenlik İpuçlarıKredi Kartı GüvenliğiBanka Hesap Numaralarımızİletişim
   
Anasayfa