Giriş YapÜcretsiz Üyelik
Türkçe German English

Tüketici Hakları

Özlemix Dijital Fotoğrafçılık tarafından yürütülen Özlemix web sitesi üzerinden yapılan alışveriş, teslimat, iade, iptal ve garanti koşullarını içerir.

Alışveriş
Web sitemiz üzerinden alışveriş yapabilmeniz için, web sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Teslimat
Siparişiniz onaylandıktan ve ödemeniz tarafımıza ulaştıktan sonra siparişleriniz (tatil günleri hariç) en geç 5 iş günü içerisinde kargoya verilir.

100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmetinden yararlanırsınız. 100 TL`den daha az alışverişlerinizde kargo bedeli müşteriye aittir.
 
Şiparişleriniz vermiş olduğunuz adrese ilk seferde kargo ile (PTT Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo) adres yanlışlığı veya alıcının belirtilen adreste bulunmaması nedeniyle ulaştırılamadığı takdirde; tekrar gönderimlerde bildireceğiniz adrese kargo ücreti teslimatta ödemeli olarak gönderilir.

İade, İptal ve Geri ödeme
Siparişinizi onayladıktan sonra ödeme işlemini gerçekleştirmezseniz siparişiniz 5 (Beş) iş günü içerisinde sistemimizden silinir.

Siparişinizi onaylayıp, ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra bizden kaynaklanan herhangi bir sebeple 15 (Beş) iş günü içinde siparişiniz kargoya verilmediyse iptal etmeniz halinde ödemeniz eksiksiz iade edilir.

Kargoda kolisi zarar görmüş siparişlerinizi teslim almayınız ve tutanak tutturunuz. Kargo bize iade edildikten sonra (tatil günleri hariç) 10 iş günü içinde yenisi tarafınıza gönderilir.

Diğer durumlarda iptal etmeniz halinde;

Ödemenizi havele veya EFT ile gerçekleştirdiyseniz, havale veya EFT (iade) masrafları düşülerek paranız hesabınıza iade edilir.

Siparişiniz kargoya verildikten sonra iptal etmeniz yada teslim almamanız durumunda;
Havale ya da EFT (iade masrafları), ve ücretsiz kargodan yararlandı iseniz kargo bedeli kesildikten sonra paranız bildireceğiniz hesaba gönderilir.

İptal, geri ödeme ve değişiklik bilgilerinizi sizin ya da tarafımızın mağduriyetini önlemek için üyelik kaydınızdaki e-posta adresinizden, iletişim sayfamızdaki e-posta adresimize gönderebilir veya telefonla bize ulaşabilirsiniz.

Siparişlerinizde, web sitemizde bulunan "Tüketici Hakları", "Gizlilik Taahhüdü" ve "Güvenlik Politikası" geçerlidir.

 

ÖZLEMİX FOTOĞRAF STÜDYOLARI                                                                                        
 

Adres ve Telefon Bilgileri
Adres: Atatürk Bulv. Yıldız Dinçer İş Hanı no:101 - Denizli
Tel: 0 258 264 86 42
Fax: 0 258 264 86 42

E-Posta Adresi
E-Posta: merkez@ozlemix.com

 

ALBÜMSEPETİ FABRİKA
   ÖZLEMİX ALBÜM

Adres ve Telefon Bilgileri
Adres: Akçeşme Mah. 2618 sok. no:22 GÜMÜŞLER - DENİZLİ
Tel: 0 258 372 00 21
Wap - www.albumsepeti.com
E-Posta Adresi
E-Posta: merkez@ozlemix.com

   
Tüketici HaklarıGizlilik TaahhüdüGüvenlik PolitikasıGüvenlik İpuçlarıKredi Kartı GüvenliğiBanka Hesap Numaralarımızİletişim
   
Anasayfa